Det Trådløse Kontor

Byd velkommen til en trådløs revolution på kontoret

Danske virksomheder har i årevis efterspurgt muligheden for fuld fleksibilitet og mobilitet på kontoret. Flere udbydere har råbt ”ulven kommer” i form af hjemmegjorte løsninger. Sandheden er dog, at teknologien først er klar… NU!

Wireless fås nu med samme hastigheder som kablet. Den nye Wireless standard 802.11 AC Wave 2 muliggør nemlig ”beyond GB speed”, og det giver for alvor nye muligheder for smartere og mere effektive arbejdsgange – og i sidste ende større arbejdsglæde og lavere driftsomkostninger.

Cisco Smart Workspaces giver 100 % arbejdsfrihed

Sammen med Smart Workspace fra Cisco revolutionerer de nye trådløse teknologier bogstavelig talt medarbejdernes hverdag på kontoret. Om morgenen tjekker medarbejderen ind via en app, som viser hvor i bygningen, der er ledige pladser, eller hvor en kollega sidder. Medarbejderen kan desuden lynhurtigt booke mødelokaler – på farten eller fra kontoret – ligesom selv eksterne gæster nemt kan se, hvor et møde afholdes.

Samtidig er Cisco Smart Workspaces forberedt til fremtidens kontorbyggeri, og systemet kan via ethernet-kabler fx skabe individuel lyssætning, indstille persienner og justere temperaturforhold. På den måde følger kontormiljøet – bogstavelig talt – med
den enkelte medarbejder rundt i kontorbygningen.

 

Win-win for både medarbejdere og virksomheden

Tilsammen betyder det langt større arbejdsfrihed og fleksibilitet for medarbejderne at kunne planlægge, samarbejde og arbejde mobilt via laptop eller tablet i åbne kontorlandskaber – uden at være kablet fast til den samme stol. Og AC Wave 2-hastigheden gør, at selv tunge adminstrative brugere problemfrit kan arbejde trådløst med enhver arbejdsopgave

Foruden øget agilitet, effektivitet og medarbejdertilfredshed giver de nye teknologier virksomheden et langt større overblik over workflow,
optimeringsmuligheder og driftsbesparelser i form af optimal udnyttelse af belægningskapaciteten og antal kontorplaser.

 

Mgig og nye AP’ere er det trådløse kontors backbone

Beyond GB speed kræver et backbone netværk med lynhurtig hastighed. På Cisco Live i Berlin den 15.-19. februar præsenterer Cisco to helt nye multigigabit AP’ere, som blandt andet gør det muligt at genbruge din eksisterende kabling og dermed sikre en lav investering.

Sammen med Cisco Smart Workspaces udgør Mgig-hastigheden på switchene og de nye AP’ere den teknologiske rygrad bag en gennemtænkt og færdigpakket løsning, der kan bane vejen for en trådløs kontor-revolution på din arbejdsplads.

 

Seminar: ”Det trådløse kontor” – 10. + 17. marts

Tilmeld dig vores seminar torsdag den 10. marts i Allerød eller den 17. marts i Kolding, og hør meget mere om ”Det trådløse kontor” – og vær med, når sløret løftes for Cisco’s nye AP’ere.

Netteam Network Update 2.0 i Scandinavian Trade Building, Allerød

Netteam Network Update 2.0 i hos Netteam i Kolding