Webinar om netværk i clouden

Hør om cloud baserede netværksløsninger med Cisco Meraki og modtag automatisk et gratis access point.

Har du overvejet et cloud-baseret netværk? Så deltag i vores kommende webinar og hør mere om Cisco Meraki.

Et pålideligt og stabilt netværk er et must, hvis du ønsker at gøre din virksomhed mere moderne og ultimativt at skabe gode kundeoplevelser. Med en cloud-baseret netværksløsning fra Cisco Meraki er din IT-infrastruktur opdateret til at håndtere morgendagens udfordringer.

Cisco Meraki leverer cloud-baserede løsninger til alle virksomheder uanset størrelse. Med Cisco Meraki får du et overblik over alle aktiviteter på dit netværk, da du via et centralt styret dashboard kan overvåge, administrere og styre alle enheder og applikationer tilkoblet virksomhedens netværk.

Med et cloud baseret netværk er sikkerhed naturligvis i fokus og det samme er brugervenligheden. Cisco Meraki er nemt at installere og kræver færre ressourcer i forhold til vedligeholde. Det betyder, at du kan fokusere din tid på andre kerneopgaver i virksomheden.

Alt det og mere gennemgår cloud network eksperterne fra Cisco ved det kommende webinar d. 28. maj kl. 13.00.

Tilmeld dig nedenfor og glæd dig til et par inspirationsrige timer, hvor du kan følge med online. Ved tilmelding modtager din virksomhed automatisk et gratis access point som bliver sendt direkte til adressen afterfølgende.

Deltag i webinaret

Klik hér