Deltag online på Cisco Live US 2020

Som følge af Covid-19 vil årets største inspirationsmesse for IT-professionelle blive holdt som et virtuelt event. Vær med hjemmefra, når eksperter opdaterer dig på tidens største trends og tendenser.

I år er tingene anderledes grundet Covid-19, men det skal heldigvis ikke være en hindring for årets største inspirationsmesse for IT-professionelle, der for første gang holdes som et virtuelt event.

Vær med fra kontoret, stuen eller haven, når dette års Cisco Live US løber af stablen d. 2.-3. juni 2020 med mere end 40 virtuelle sessions. Her taler nogle af IT-branchens førende eksperter om de udfordringer, virksomheder står overfor i dag, og hvordan nye teknologier kan hjælpe dem igennem krisen.

Glæd dig bl.a. til præsentationer af høj kvalitet, oplev Cisco´s nyeste produkter live, deltag i web-debatter og samtaleforums med andre IT-professionelle og eksperter samt meget mere.

Du kan med fordel skræddersy dit eget program, så du kun deltager i de sessions, der har relevans for dig og din virksomhed. Deltagelse er gratis og savner du hjælp til hvilke sessions der er relevante for din virksomheds problemstillinger er du som altid velkommen til at tage fat i os.

Læs mere og tilmeld dig hér

Klik hér