Cisco Gold Partner

Det forpligter

Cisco Gold Partner – netværksbranchen fornemmeste kvalitetsstempel

At vi i Netteam er Gold Partner hos Cisco ( Verdens største producent af netværksudstyr) er et kvalitetsstempel overfor vores kunder. Hertil giver det en række fordele i form af nemmere tilgang til information om kommende produkter samt en hurtigere adgang til support.

 

At være Cisco Gold Partner, er noget vi arbejder målrettet på og det betyder at vi kan tilbyde ekspertviden indenfor Enterprise Networking, Security, Collaboration, Data Center Virtualization samt SP Technology.

 

Det forpligter

At være Gold Partner og have de bedste netværkskonsulenter, det forpligter. Udover et fast uddannelsesprogram hvor vi løbende uddanner og certificerer vores medarbejdere om Ciscos produkter og værktøjer, har vi styr på arbejdsgangene omkring projektledelse, risikovurdering og fejlhåndtering. Vores medarbejdere vurderes årligt på bl.a. tekniske færdigheder, praksis, kundetilfredshed og support, for altid at levere optimale løsninger til vores kunder.

 

Derfor satser vi på konstant uddannelse og certificering. Vi skal hele tiden være på forkant med de nyeste Cisco-teknologier og levere løsninger der give værdi for dig og din virksomhed.