Benyt vores aktuelle løsninger under Covid-19

Modtag 90 dages gratis licens på online møder og IT-sikkerhed

Modtag en 90 dages gratis Webex-licens

Netteam har en bred palette af moderne og sikre løsninger inden for online møder og videokonferencer, som kan sikre at samarbejdsmulighederne forbliver intakte for vores kunder og andre danske virksomheder.

Mange virksomheder har stadig fysiske møder som den foretrukne mødeform. Er du i denne situation, kan du benytte dig rådgivning fra vores Cisco-certificerede eksperter inden for området. Få overblik over vores  løsninger og mød vores team hér: https://netteam.io/collaboration-team/

Lige nu kan du benytte en 90 dages gratis licens til Cisco Webex.
WebEx er en webbaseret applikation, som fremmer samarbejde og kommunikation for virksomheder af alle størrelser. Applikationen giver mulighed for at afholde møder, events eller webinars gennem online møder eller videokonferencer. WebEx kan tilgås, hvor end dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder befinder sig, og applikationen kan tilpasses alle trådløse enheder.

Cisco tilbyder i øjeblikket udvidet Webex kapacitet som inkluderer følgende funktioner:

  • Ubegrænset brug (ingen tidsbegrænsninger)
  • Support til op til 100 deltagere
  • Tilbyder gratis opkaldsnummer (Ud over eksisterende VoIP-muligheder)

Få gratis adgang til Cisco Webex hér

Har du brug for hjælp til installering eller har brug for yderligere indsigt i webex-løsningerne så tag fat i din faste konsulent og account manager. Hvis din virksomhed ikke er kunde kan du kontakte os på 44 88 29 00 og 79 21 29 00 i hhv. øst og vest eller klikke herunder og blive kontaktet når det passer dig.

Få gratis Cisco-licens på tre IT-sikkerhedsprodukter

Få 90 dages gratis licens på 3 af Cisco’s kerneprodukter inden for IT-sikkerhed.
COVID-19 tvinger rigtig mange medarbejdere over hele verdenen til at arbejde hjemme eller fra alternative lokationer.

Dette er yderst vigtigt, og ønsket til udvidet fleksibilitet på arbejdspladsen, presser IT og sikkerhedsafdelingen, til at sikre at der er de fornødne værktøjer, kapacitet og sikkerhedsløsninger til at håndtere de nye krav der er til stede.

I Netteam ønsker vi selvfølgelig at hjælpe vores kunder igennem den næste tid så i oplever så få udfordringer som muligt.

Derfor giver vi nu muligheden for at benytte nedenstående licens-tilbud for at sikre at medarbejderne kan arbejde remote.

For at beskytte virksomheder og organisationer, samt hjælpe med disse nye udfordringer, har Cisco valgt at udvide porteføljen af gratis 90-dages licenser, samt udvide antallet af brugere på eksisterende løsninger uden ekstra omkostning, på tværs af tre kerneprodukter.

Dette gælder for følgende løsninger:

Hvis du har brug for hjælp til installering, eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at fat i din faste konsulent og account manager som er tilknyttet din virksomhed. Hvis du ikke er kunde kan du kontakte os på 44 88 29 00 og 79 21 29 00 i hhv. øst og vest eller klikke herunder og blive kontaktet når det passer dig.