Seminarer på Sjælland

Aktuelle seminarer

Netteam Security Update

Gik du glip af Cisco Live i Barcelona og muligheden for at holde dig opdateret på fremtidens IT-sikkerhedsløsninger? Så fortvivl ej – i kølvandet på Cisco Live afholder vi et spændende seminar, hvor vi deler ud af de messens guldkorn.

Du kan forvente et spændende program, hvor tre af Cisco Danmarks eksperter guider dig igennem de vigtigste nyheder fra Barcelona, og så får du et unikt indblik i, hvordan du kan gøre din virksomheds IT-infrastruktur tidssvarende via Cloud, Stealthwatch, Email Security, AMP og Umbrella.

Tidligere seminarer

The Network. Intuitive. seminar

Fulgte du med, da Cisco i sommeren 2017 lancerede en ny æra af netværk – The Network. Intuitiv.? Så spids ørerne, for du har nu mulighed for at hoppe med på bølgen med Ciscos kommende produktnyhed SDA (Software Defined Access).
Vi inviterer til seminar i samarbejde med Cisco, hvor vi opdaterer dig på Network. Intuitiv., og vi giver dig et unikt indblik i SDA – en revolutionerende feature, der automatiserer processer og er selvlærende i kampen mod nuværende og fremtidige sikkerhedstrusler. Det er helt enkelt intuitivt!

Netteam Meraki Update

Er du nysgerrig på Cisco Meraki – et af markedets nemmeste og billigste netværksløsninger? Så gå ikke glip af muligheden for at høre mere, når vi inviterer til seminar i samarbejde med Cisco.
Her får du et unikt indblik, når Cisco-eksperten Peter Andersen guider dig igennem Meraki og dets features. Du får herudover en forsmag på nogle af de spændende produktnyheder, som udkommer i løbet af efteråret.

Netteam Mobility Update

Tag kontrol over din virksomheds mobile enheder!
Vi glæder os til at byde velkommen, når Cisco-eksperterne Peter Andersen og Tue Frei Nørgaard fortæller om de nyeste produkter og tendenser inden for mobile device management. Seminariet giver dig et indblik i, hvordan du kan sikre din virksomheds mobile enheder på farten, og du får en unik forsmag på et af efterårets store produktnyheder: Apple Security Connector.

Netteam Ransomware Update

Hvordan sikrer din virksomhed sig mod ransomware?
Deltag på Netteams Ransomware Update d. 12 september og få svar på dette!
Vi glæder os til at byde dig velkommen, når Cisco-eksperterne Jan Minche og Mikael Grotrian opdaterer dig om de seneste hændelser, trusler og løsninger inden for IT-sikkerhed. Første del af seminaret tager afsæt i aktuelle hændelser. Anden halvdel dykker ned i Ciscos sikkerhedsarkitekturiske metode.

Netteam Cloud & Collaboration Update

Netteam og Cisco inviterer til netværksmøde for IT-professionelle som ønsker at holde sig opdateret på de nyeste teknologier fra Cisco.
Du får mulighed for at høre om de nyeste Cloud-produkter, Cisco Spark og Meraki, samt en opdatering fra Cisco Live i Berlin, hvor Cisco Danmarks tekniske direktør, Henrik Stær, præsenterer de vigtigste highlights.

Cisco Connect – 29. marts 2017

Onsdag d. 29. marts afholdes Cisco Connect 2017 for Cisco-partnere og kunder. Som Cisco Guldpartner er Netteam naturligvis repræsenteret på messen som denne gang finder sted i Øksnehallen på Vesterbro i København.

Den nye EU-persondatalovgivning og Cisco Security Update 2. feb 2017

Netteam inviterer i samarbejde med Deloitte og Cisco til seminar for IT-professionelle.

Vi byder denne gang velkommen til Deloittes specialafdeling indenfor Cyber Risk og Cisco’s internationale Cyber Security Manager, Christian Heinel.

Ved deltagelse vil du få et robust indblik i hvordan din virksomhed skal forholde sig til EU’s Persondataforordning. Dertil vil du kunne se frem til en live hacker-demo fra én af Danmarks dygtigste anti-hackere, Morten von Seelen fra Deloitte, samt en præsentation om ‘Den nye Sikkerhedsarkitektur 2017’ fra Cisco.

Netteam Security Update 5.0

Hvordan sikrer din virksomhed sig mod nutidens og fremtidens IT- trusler?
Deltag på Netteams Security Update d. 10 November og få svar på dette!
Cisco-eksperten Mikael Grotrian vil på seminaret opdatere dig på de seneste tendenser inden for IT- sikkerhed og forklare hvordan AMP for Endpoints og OpenDNS kan styrke din virksomheds sikkerhed væsentligt.

Netteam Datacenter Update

Cisco Datacenter Management & Hyperflex
Netteam og Cisco’s eksperter Jakob Toustrup, Lars Granberg og Bjarne Madsen giver en dybdegående præsentation af Cisco’s datacenter produkter.

Introduktion til Cisco Datacenter
Cisco Datacenter Management + Demo
Introduktion til Cisco Hyperflex + Demo