Seminarer i Jylland

Tidligere seminarer

Netteam Netværksmøde

Netteam og Cisco inviterer til netværksmøde for IT-professionelle som ønsker at holde sig opdateret på de nyeste teknologier fra Cisco.
Du får mulighed for at høre om de nyeste Cloud-produkter, Cisco Spark og Meraki, samt en opdatering fra Cisco Live i Berlin, hvor Cisco Danmarks tekniske direktør, Henrik Stær, præsenterer de vigtigste highlights.

Netteam Security Update & EU’s Persondataforordning

Netteam inviterer i samarbejde med Cisco og Deloitte til netværksmøde for IT-professionelle i Horsens Golfklub.

Vi er stolte af at byde velkommen til Cisco’s internationale Cyber Security Manager, Christian Heinel og fra Deloittes specialafdeling indenfor Cyber Risk, Michael Lauritzen og Martin Bech Nielsen.

Ved deltagelse vil du bl. a. få et godt indblik i hvordan din virksomhed skal forholde sig til ‘Den nye sikkerhedsarkitektur’ og EU’s Persondataforordning.

Netteam Netværksmøde

Netteam og Cisco inviterer til netværksmøde for IT-professionelle som ønsker at holde sig opdateret på det nyeste indenfor Netværk og Datacenter.

Som deltager på netværksmødet får man også mulighed for at prøvekøre nogle af de nyeste Audi-modeller da Audi i Fredericia ligger hus til dette event.

Network Update 2.0

Netteam følger op på Cisco Live med en præsentation af Cisco’s revolutionerende nye AP’er og Switche som skaber ‘det trådløse kontor’. Cisco’s eksperter Ib Hansen og Rene Andersen præsenterer.

Security Update 3.0

De 3 mest intelligente trusler og hvordan du sikrer dit netværk mod disse!
Netteam inviterer til en fuld opdatering på de seneste tendenser indenfor IT-sikkerhed, hvor du vil få indsigt i den seneste bølge af nye trusler.

Collaboration Update

Den ultimative kommunikations teknologi
Netteam inviterer til en opdatering på Cisco’s innovative collaboration teknologi, herunder videokonference, Cisco Jabber og online meeting rooms i Cloud’en.