Den nye EU-persondatalovgivning og Cisco Security Update

Torsdag 2. februar ∙ Lynge

Den nye EU-persondatalovgivning og Cisco Security Update 

Netteam inviterer i samarbejde med Deloitte og Cisco til seminar for IT-professionelle.

Vi byder denne gang velkommen til Deloittes specialafdeling indenfor Cyber Risk og Cisco’s internationale Cyber Security Manager, Christian Heinel.

Ved deltagelse vil du få et robust indblik i hvordan din virksomhed skal forholde sig til EU’s Persondataforordning. Dertil vil du kunne se frem til en live hacker-demo fra én af Danmarks dygtigste anti-hackere, Morten von Seelen fra Deloitte, samt en præsentation om ‘Den nye Sikkerhedsarkitektur 2017’ fra Cisco.

Seminaret afholdes hér:

Netteams konferencelokaler

Vassingerød Bygade 3, 3540 Lynge

  • EU's Persondataforordning

  • 'Den nye Sikkerhedsarkitektur 2017'

  • Live hacker-demo

Dagens agenda

Registrering og Velkomst
1. Indlæg

Den nye Sikkerhedsarkitektur | Christian Heinel, Cisco

Fjern kompleksitet i sikkerhedsarsenalet gennem integration og åbenhed

Blev fuldt opdateret på de seneste tendenser indenfor IT-sikkered. Christians indlæg indeholder følgende:

  • Opdatering på det globale trusselsbillede – fra Cisco Talos Threat Research team.
  • Præsentation af den operationelle “trusselsmodel” til at imødegå det egentlige problem omkring trusler.
  • Sikkerhed igennem visibilitet:
    • Hvorfor have en visibilitets arkitektur?
    • Netværket som en “sensor” og “enforcer”
  • Integration mellem sikkerhedskomponenter  – Platform eXchange Grid.
  • Detektion af interne trusler ved brug af Artificial intelligence og Machine Learning.

 

Christian Heinel

Pause
2. Indlæg

Den nye EU-lovgivning | Deloitte

Præsentation afholdes af Deloittes specialafdeling for Cyber Risk

Michael Lauritzen, direktør i Deloittes Risk Advisory Cyber Operations, giver et fuldt overblik over hvad den nyeste lovgivning, herunder EU’s Persondataforordning, betyder for din virksomhed.

3. Indlæg

Sådan arbejder hackerne! | Deloitte

Få indblik i hackernes motiver, værktøjer og arbejdsmetoder

Morten von Seelen, Senior Consultant i Deloittes specialafdeling for Cyber Risk, giver indsigt i den seneste viden om hackernes adfærd og motiver inklusiv. live hacker-demo.

 

hackernes motiver

Spørgsmål og afrunding

Referencer

Deltag om formiddagen eller eftermiddagen

Formiddag (Ikke flere pladser tilbage)

  • 8.00 Morgenbrød + Velkomst
  • 8.30 Den nye sikkerhedsarkitektur | Christian Heinel, Cisco
  • 9.45 Pause
  • 10.00 Den nye EU-lovgivning | Deloitte
  • 11.00 Sådan arbejder hackerne! | Deloitte
  • 12.00 Afrunding og Frokost

Eftermiddag (Ikke flere pladser tilbage)

  • 12.45 Kaffe og kage + Velkomst
  • 13.00 Den nye sikkerhedsarkitektur | Christian Heinel, Cisco
  • 14.15 Pause
  • 14.30 Den nye EU-lovgivning | Deloitte
  • 15.30 Sådan arbejder hackerne! | Deloitte
  • 16.30 Afrunding

Tilmelding (Stand-by)

Grundet den store interesse er der nu ikke flere pladser tilbage på seminaret.

Skriv dig i stedet op til en stand-by plads og vi kontakter dig hvis der bliver plads.

Tilmelding til seminaret er lukket. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Netteam for at få besked om næste seminar: Facebook · LinkedIn.
Tak for din interesse.