Indlæser Begivenheder

Infosecurity 2018

Er du opdateret på det nyeste indenfor IT-sikkerhed? Vi står klar til at rådgive dig ved det kommende Infosecurity event i maj 2018.

 

Digitaliseringen og det stigende antal forbundne enheder gør det smartere og mere effektivt at føre forretning. Dog medfører udviklingen også en række ulemper. Cyberkriminalitet er i dag en af de største trusler i erhvervslivet, og et hackerangreb kan have store konsekvenser for virksomheder.

 

Ved det kommende Infosecurity event i d. 2.-3. maj i Øksnehallen i København stilles der skarpt på IT-sikkerhed. Her kan du få et unikt indblik i, hvordan du kan gøre din virksomheds IT-infrastruktur tidssvarende og i stand til at modstå kommende hacker-angreb via en række banebrydende produkter.

 

Netteam er igen i år repræsenteret, og vi står klar ved vores stand, hvor vi ønsker at rådgive og vejlede dig omkring sikkerhedprodukter og -løsninger, der kan skabe værdi for netop din virksomhed. Herudover har du mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med nogle af verdens bedste IT-rådgivere der også vil være at finde på messen.

 

Er du interesseret i at deltage i Infosecurity 2018 så hold øje på hér på siden og vores Facebook-side. Mere information og et uddybende program følger inden længe.

 

Som en lille forsmag på, hvad du har i vente, kan du i mellemtiden se følgende video fra sidste års Infosecurity event:

 

Find ud af hvordan du kan deltage gratis på messen:

Udfyld nedenstående formular og modtag Netteams registreringskode til Infosecurity, som giver gratis adgang.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.