Om Netteam

Netteams historie

 

Netteam Technology A/S blev grundlagt af Peter Durup i 2001 og er siden vokset støt. Vi er et succesfuldt IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger hos virksomheder af alle størrelser. Vi sørger altid for, at du som kunde får produkter, rådgivning og service på et højt tekniske niveau. Vi sørger for konstant at videreuddanne og certificere vores medarbejdere, hvorfor vi kan garantere netværksløsninger, der altid er up-to-date.

Vi er specialister i datacentre, LAN/WAN/WLAN, trådløse netværk, IP-telefoni, videokonference-udstyr og Cloud management. Vores løsninger er primært baseret på udstyr fra Cisco – en solid platform, som er på forkant og konstant følger udviklingen.

Vores løsninger er primært baseret på udstyr fra Cisco – en solid platform med lav TCO (bl.a. lang levetid, lavt strømforbrug, enkel installation og fejlfinding, livstidsgaranti på Switche), som er på forkant og konstant følger udviklingen.

Et team på forkant

Netteam er altid på forkant med udviklingen. Det ligger i firmaets DNA, at vi hele tiden sørger for at videreuddanne og certificere vores medarbejdere. Vi har det som erklæret mål at have de bedste netværkskonsulenter og yde den allerbedste service over for vores kunder. Samtidig har vi en udpræget team-tankegang, som sikrer videndeling på tværs af alle afdelinger.

Netteam er Guldpartner hos Cisco Systems, der er verdens største producent af netværksudstyr. Det stiller krav til vores medarbejdere om løbende certificering indenfor salg,  presales og teknik.

Netteam er en stabil samarbejdspartner. Og det er vi også i morgen.
Vi er højtuddannede. Og det er vi også i morgen.

— Peter Durup, Administrerende Direktør, Netteam

Historik

Netteam er en stabil samarbejdspartner. Vi har haft overskud på driften hvert eneste år siden åbningen i 2001 og er en af de mest veldrevne virksomheder i branchen.

2015

Netteam er nu Cisco Guldpartner

I 2015 opnår Netteam Cisco Guldpartner status. Vi har i dag 30 ansatte, heraf 3 sælgere og 3 teknikere i Kolding. Netteam vokser fortsat, og vi bestræber os på altid at være up-to-date på de nyeste tendenser samt at bevare et solidt fundament for langtidsholdbare samarbejder med kunder og partnere.

2014

Netteam har vokseværk

I 2014 bliver hovedkontoret i Lynge udvidet grundet pladsmangel som følge af de mange nye ansatte. Der bliver i den forbindelse også lavet nye konferencelokaler, som bruges til afholdelse af kundeseminarer. Netteam har nu en omsætning på 70 millioner DKK.

2012 - Netteam har 20 ansatte inkl. CCIE konsulenter
2009

Nyt Netteam kontor i Kolding

Netteam vokser fortsat, og i 2009 åbnes et nyt afdelingskontor i Kolding. Nu kan Netteam dække hele Danmark med dygtige medarbejdere både fra Lynge og Kolding. Derudover bliver Netteam SKI Certificeret (HW og SW) dette år.

2008

Netteam som Cisco sølvpartner

Netteam opnår Cisco Sølvpartner status i 2008.

2007 - Netteam opkøber Scribona Danmarks serviceafdeling.
2005 - Netteam opkøber Cygate Danmark og har nu en omsætning på 50 millioner DKK.
2004

Netteam vokser sig større

Virksomheden vokser fortsat, og i 2004 flytter Netteam til et nyt og større hovedkontor i Lynge.

2003 - Netteam opkøber Dansystem.
2002 - Netteam har 4 ansatte og en omsætning efter første år på 13 millioner DKK.
2001

Netteam blev grundlagt

I december 2001 blev Netteam Technology A/S grundlagt af Peter Durup.