Download rapport

Ønsker ud at vide mere om vores services og de produkter vi tilbyder, så download vores rapporter, white papers og e-bøger gratis. Ønsker du yderligere informationer så udfyld formularen i højre side og bliv kontaktet af en af vores dygtige rådgivere.

Cisco Annual Security Report 2015

Adversaries are committed to continually refining or developing new techniques that can evade detection and hide malicious activity. Meanwhile, the defenders—namely, security teams—must constantly improve their approach to protecting the organization and users from these increasingly sophisticated campaigns.

Collaboration e-bog

De fleste af nutidens organisationer står over for en verden under hastig forandring, der bliver mindre forudseelig for hver dag, der går. Nye konkurrenter kommer ind på deres markeder med nye, overbevisende strategier, som ofte er banebrydende inden for branchen.

Disse udfordringer har ændret, hvordan folk kommunikerer. Vi er ikke længere bundet af fortidens stramme organisationsstrukturer. Kommunikation inden for afdelingerne er nu blevet horisontal, på tværs af flere forskellige funktionsområder, og også eksternt i forhold til partnere og kunder.

Mobility Vind med Mobilitet

Med den hurtige digitalisering af det moderne liv skal organisationer blive digitale, ellers risikerer de at sakke bagud. Og mobilitet er det første vigtige skridt mod at blive en digital virksomhed.

Inden 2020 vil den primære arbejdsenhed blive udsat for et dramatisk skift. Stationære computere forventes at forsvinde, mens den mobile teknologi tager over. Det er vigtigt at forberede sig på dette nu i stedet for at blive udsat for store ændringer senere.

Enterprise Core – Fremtidens centrale enhed

Eksponentielt stigende netværkstrafik, skiftende netværksplatforme og stigende krav til infrastrukturens stabilitet, ydeevne, fleksibilitet, skalérbarhed og visibilitet gør det oplagt at se nærmere på de mulighe- der, der ligger i at modernisere virksomhedens netværk. Og det behøver ikke at være dyrt eller besværligt, for i mange tilfælde kan man bevare samtlige eksisterende processer og afhængigheder – eller måske endda en stor del af de kostbare komponenter, der udgør kernen i jeres nuvæ- rende netværksplatform.

Cisco Firepower

Antallet af forsøg på blokering af it-systemer og afkrævning af løsesum fra organisationer og private er eksploderet i 2015. Hackernes værktøjer bliver stadigt mere avancerede, men det bliver mulighederne for at beskytte sig også. Så trods stigende trusler fra nettet kan nye løsninger beskytte bedre og i mange tilfælde lette eller helt automatisere it-sikkerhedsarbejdet.

Cisco ISE

Hvorfor blive ved med at lægge ekstra lag på virksomhedens infrastruktur, når I kan genbruge de data, I allerede indsamler – og øge sikkerhedsniveauet markant?

Cisco Identity Services Engine integrerer med jeres eksisterende infrastruktur, giver overblik og gør det nemt at kombinere et stærkt stigende antal mobile enheder på netværket med auto- matisk håndtering af it-sikkerhedspolitikken.